O nama

Trgovačko društvo Woodland d.o.o., osnovano je 2010. godine, i registrirano je za obavljanje djelatnosti u okviru obnovljivih izvora energije. Bavimo se proizvodnjom najkvalitetnijeg i najefikasnijeg drvnog peleta u regiji. Naš pelet napravljen je od najkvalitetnijeg repromaterijala i drveta iz netaknute prirode zapadne Bosne i Hercegovine.

Woodland d.o.o. ispunjava sve najstrožije standarde kvaliteta za svako proizvedeno pakovanje peleta. Stalno unapređujemo kvalitet i ulažemo velike napore u razvoj tehnologije proizvodnje. Naš pelet koristi veliki broj potrošača, a najveći dio naše proizvodnje namijenjen je tržištu zapadne Evrope, jer kvalitet robe koju nudimo odgovara svim evropskim standardima za ovu vrstu goriva.

Zbog svakodnevne povećane potražnje za ovim izuzetno energetski efikasnom metodom za ogrijev, stalno povećavamo i svoje proizvodne kapacitete. Bilo da Vam je potrebna manja količina za ogrijev domaćinstva, ili Vam je potrebna veća količina za proizvodni pogon, možemo Vam pomoći. Posjedujemo velike proizvodne kapacitete, a pelet Vam možemo dostaviti na bilo koju adresu, kako u regionu, tako i u Europi.